De beste onderneming voor verbouwingen en renovaties in Ridderkerk biedt u ook nog eens de beste service. Van kleine tot grote projecten: een goede planning is belangrijk voor het welslagen van uw verbouwing of renovatie. Met een professional als Toom timmerwerken in Ridderkerk kunt u het nooit verkeerd doen. Wij nemen u niet alleen het werk, maar ook een heleboel zorgen uit handen, en bouwen voor u het huis waarvan u al zo lang doomde!

Snel en zorgvuldig


Uw huis is uw thuis. U wilt zich prettig voelen in uw woning en er optimaal van kunnen genieten. Voor Toom Timmerwerken zijn de details en afwerking net zo belangrijk als voor u. Wij zijn pas tevreden als u het bent. Want niet alleen werken wij zorgvuldig, ook zorgen wij ervoor dat het project is opgeleverd binnen de termijn die we met u overeenkomen.

Geen gedoe


Bij verbouwingen komt al snel overlast kijken: stof, bouwafval, herrie. Toom timmerwerken zal er altijd voor zorgen dat wij overlast tot een absoluut minimum beperken, voor u en uw omgeving. Dankzij onze jarenlange ervaring en onze zorgvuldige en gestroomlijnde manier van werken zult u nooit in de rotzooi zitten.

Betaalbaar


Voor de doe-het-zelfklusser zijn de kosten van een verbouwing vaak lastig in te schatten. Onverwacht en ongewild komt u soms voor hoge kosten te staan en voor overschrijdingen van het budget dat u voor ogen had, met alle mogelijke gevolgen van dien. U bespaart uzelf niet alleen stress, maar ook geld door uw project aan een ervaren professional over te laten. Samen met u zoeken wij naar een manier om uw wensen te realiseren binnen een budget dat past bij uw mogelijkheden.